Kiwa Comply

Täytä ISO-standardien vaatimukset ja hyödy siitä!

Varaa esittely

Mikä Kiwa Comply?

Kiwa Comply on pilvipohjainen alusta eri ISO-standardien vaatimukset täyttävän hallintajärjestelmän rakentamiseksi.

Complyn avulla ymmärrät standardien vaatimukset ja yhdistät ne yrityksesi omiin prosesseihin, tietojärjestelmiin ja dokumentaatioon. Comply auttaa saavuttamaan yritykseesi kohdistuvat vaatimukset nopeammin ja järkevässä, liiketoiminnan arjen kannalta tehokkaassa järjestyksessä. Asioita ei tarvitse kirjata useaan otteeseen, vaan Comply yhdistää ja käyttää hyödyksi olemassa olevia tietovarantoja. Complyn mukana saat mm. seuraavia apuvälineitä laadunhallintaan:

  • riskien hallinta
  • prosessikuvaukset
  • sisäiset auditoinnit

Palvelun takana Kiwan laatujärjestelmien asiantuntijat

Complyä on kehitetty tiiviissä yhteistyössä Kiwan laatujärjestelmien asiantuntijoiden kanssa. Kehitystyön ytimessä ovat olleet vaatimustenmukaisen laatujärjestelmän oleellisten vaatimuselementtien tunnistaminen. Complyn avulla voitkin rakentaa toimivan, vaikuttavan ja tehokkaan laatujärjestelmän loogisessa ja ajankäytöllisesti järkevässä järjestyksessä.

Comply yhdistää ja tukee erilaisia Kiwan palveluita erityisesti hallintajärjestelmäsertifioinnista, koulutuksista ja muista digitaalisista palveluista kuten Kiwa Impact. Comply on helppo ottaa käyttöön ja se ohjaa rakentamaan tietyn vaatimuskokoelman mukaisen toimintajärjestelmän. Helppokäyttöisenä hallintajärjestelmänä Comply sulautuu mukaan yrityksesi arkipäivän liiketoimintaan.

Ota yhteyttä

Samuli Siltasalmi
Myyntipäällikkö

+358 50 320 6092

Jyrki Lahnalahti
Tuoteomistaja

+358 400 571 892

Laura Lindholm
Liiketoiminnan kehityspäällikkö

+358 50 596 5870

Jätä yhteydenottopyyntö