Finnsementti

Finnsementti on suomalainen sementinvalmistaja. Meillä on 100 vuoden kokemus sementin valmistuksesta. Finnsementti on tasalaatuisen sementin valmistuksen osaaja, teollisuudenalan kotimainen työllistäjä ja vaikuttaja. Valtaosa Suomen sementintarjonnasta tuotetaan Finnsementin Paraisten ja Lappeenrannan tehtailla. Sementin lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia betonin seos- ja lisäaineita sekä kivirouheita.

Havaintojen käsittelyn ja korjaavien toimenpiteiden varmistamisen merkittävä parantuminen Impactin avulla

Finnsementin vanha turvallisuushavaintojen käsittelyjärjestelmä sai väistyä Impactin tieltä yrityksen Intranetin uudistuksen yhteydessä. ”Vanha havaintojärjestelmä alkoi olla vanha ja kankea”, Finnsementin Safety Manager Risto Savelius toteaa. Koska uuden intranetin toimittajalla ei ollut tarjota sopivaa havaintojärjestelmää, tehtiin yrityksessä hieman vertailua erilaisten järjestelmien välillä. Impactin valinta oli lopulta luonnollinen, sillä samaan konserniin kuuluvassa Ruduksessa Impact oli jo käytössä ja siitä oli saatu hyviä kokemuksia. ”Ajattelimme, että kun hyvä löytyi, niin turha etsiä enempää”, Savelius jatkaa.

Helppo­käyttöinen työkalu korjausten vauhdittajana

Impactin käyttöönotto sujui Finnsementillä yllättävän helposti ja vähällä vaivalla siitäkin huolimatta, että käyttöönotto ajoittui kesälomiin. Suoraa palautetta on henkilöstöltä tullut melko vähän, mutta käytännön parannukset puhuvat puolestaan: Kun uuteen järjestelmään totuttiin, alkoi havaintojen määrä lisääntyä ja korjausten toteuttaminen nopeutua. Tällä hetkellä havaintoja tuleekin enemmän, kuin vanhan havaintojärjestelmä kautta. Koska Impact muistuttaa käsittelemättömistä havainnoista ja vauhdittaa siten korjausten tekemistä, motivoi se myös henkilöstöä havaintojen raportoimiseen. Saveliuksen mukaan myös Impactin asiakaspalveluun ollaan oltu tyytyväisiä: ”Tuki on toiminut hyvin, vastaukset kysymyksiimme tulee nopeasti ja ongelmat on korjattu todella nopeasti. Kaiken kaikkiaan tuki on ollut mutkatonta.”

Apua turvallisuus­havaintojen käsittelyyn ja tilastointiin

Finnsementti käyttää Impact -järjestelmää turvallisuushavaintojen keräämiseen, käsittelyyn ja tilastointiin. Pääkäyttäjänä Savelius hallinnoi käyttäjiä ja käyttäjäoikeuksia sekä aloitti vastikään myös pohjien luomisen. Tilastointimoduulista yritys saa kaikki tarvitsemansa kuvaajat. Koska alkuvuoden havainnot ovat vielä vanhassa järjestelmässä, pääsee yritys hyödyntämään Impactin tilastointimoduulia täysimääräisesti ensi vuoden puolella. Savelius huomauttaakin, että sitten kun kaikki havainnot ovat samassa järjestelmässä ja he pääsevät aloittamaan puhtaalta pöydältä, olisi mielenkiintoista hyödyntää myös Impactin tarjoamia yrityskohtaisesti räätälöityjä kuvaajia.

Varaa kanssamme esittely tai jätä yhteydenottopyyntö

You are currently viewing a placeholder content from HubSpot. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information