Kiinteistöille ja taloyhtiöille

Impactilla otat haltuun taloyhtiösi vika- ja huoltoilmoitusten
sekä palautteiden käsittelyn ja hallinnan.

Nopeutta ja selkeyttä ilmoitusten hallintaan

Impactin avulla varmistat asukkaiden tyytyväisyyden myös ongelmatilanteissa. Asukas voi tehdä itse huolto- ja vikailmoitukset omalla mobililaitteellaan verkossa ja tieto ohjautuu suoraan oikealle henkilölle jatkokäsittelyyn. Kun esimerkiksi huoltoilmoitus ohjautuu suoraan huoltoyhtiölle, varmistetaan, että asukasta palvellaan riittävän nopeasti ilmoituksen kiireellisyys huomioiden.

Kun ilmoitus on vastaanotettu huoltoyhtiössä, saa asukas sähköpostiinsa tiedon työn vastaanottamisesta ja sen etenemisestä. Kaikki Impactiin tallennetut tiedot ovat keskeisten osapuolten saatavilla ja seurattavissa avoimesti. Asukas pääsee aina tarkastelemaan aiemmin tekemiään vikamoituksia.

Sopii moneen tarpeeseen

Impact soveltuu taloyhtiöille, isännöitsijöille ja kiinteistöjen omistajille.

Aina käytettävissä

Impactia voit käyttää missä ja milloin tahansa: kotona, toimistolla ja kentällä. Sinulle parhaiten sopivalla laitteella.

Tehostaa toimintaa

Tiedot siirtyvät automaattisesti oikealle taholle ilman manuaalityötä. Kaikki osapuolet tietävät aina missä työtilaukset menevät.

Hyödyt kiinteistön isännöitsijälle ja huoltoyhtiölle

  • Selkeyttä ja tehokkuutta ilmoitusten käsittelyyn.
  • Työpyynnöt suoraan oikealla taholle ja tekijälle.
  • Ilmoituspohjien muokkaaminen helposti itse.

Hyödyt asukkaalle

  • Huolto- ja vikailmoituksen voi tehdä kätevästi omalla mobiililaitteella QR-koodin tai lyhytlinkin kautta.
  • Ilmoituksen voi tehdä puheentunnistuksella tai kirjoittaen ja siihen voi lisätä kuvia ja videoita.
  • Ilmoitus ohjautuu suoraan oikealle käsittelijälle ja  tarkoitettuun prosessiin ilman välikäsiä.

Nopeutta ja selkeyttä ilmoitusten hallintaan

Asukas lukee QR-koodin tai
menee linkillä selaimeen

Asukas lukee omalla mobiililaitteellaan QR-koodin tai menee linkillä selaimeen ja pääsee suoraan toivotulle ilmoituslomakkeelle. Ilmoituksen asukas voi tehdä puheentunnistuksella ja siihen voi liittää kuvia tai videoita.

Ilmoitustieto ohjataan
oikeaan osoitteeseen

Asukkaan ilmoitus ohjautuu suoraan oikealle käsittelijälle ilman välikäsiä tai manuaalityötä. Ilmoituksen työ voidaan ottaa heti käsittelyyn ja asiasta lähtee tieto asukkaalle.

Toiminta tehostuu ja
sitä voidaan kehittää

Ilmoituksia voidaan seurata kokonaisvaltaisesti ja niiden pohjalta kehittää toimintaa. Ilmoituspohjia ja niiden käsittelyvaiheita voidaan helposti ja notkeasti muokata omin voimin.

Kiinnostuitko?

Aloita 14 päivän ilmainen kokeilu tai varaa aika maksuttomaan etäesittelyyn, niin mietitään yhdessä mahdollisuuksia toimintasi kehittämiseen. Olipa tarpeesi sitten yksittäisten havaintojen, tapaturmailmoitusten tai asiakaspalautteiden kerääminen tai koko turvallisuus-, ympäristö- ja laatutoiminnan pyörittäminen, tulet varmasti pitämään Impactista ja ihastumaan sen helppokäyttöisyyteen.