Keitä olemme

Kiwa Impact™ on Kiwa Inspectan tarjoama ohjelmistoratkaisu, jonka taustalla on pitkä kokemus ja vahva osaaminen turvallisuus-, ympäristö- ja laatutoiminnasta. Innostuneet ihmiset kehittävät ratkaisua päivittäin, jotta sinä saisit parempia tuloksia.

Kiwa: Luomme turvallisuutta yhteiskuntaan

Me olemme Kiwa, yksi maailman suurimmista testaus-, tarkastus- ja sertifiointialan toimijoista (TIC). Sertifiointi-, tarkastus- ja testauspalveluiden lisäksi olemme sitoutuneet luomaan luottamusta asiakkaidemme tuotteisiin, palveluihin, johtamisjärjestelmiin sekä työntekijöihin koko ajan kasvavilla ja kehitetyillä koulutus-, konsultointi- ja digitaalisilla palveluillamme. Tarjoamme asiakkaillemme alan parhaan palvelukokemuksen, osaajat ja palvelutuotteet sekä aina oikeat ratkaisut. Mennään yhdessä kohti parempaa. Meillä on vahvaa osaamista kattavasti eri toimialoilta, jotka vaihtelevat rakentamisesta ja energiantuotannosta juomaveteen, terveydenhuoltoon ja elintarvike-, rehu- ja maatalousalaan. Myös asiakkaamme toimivat useilla eri toimialoilla esimerkiksi tuotanto- ja prosessiteollisuudessa, palvelualoilla, julkisten ja yksityisten paikallispalveluiden aloilla sekä hallituksissa ja kansainvälisissä järjestöissä. Järjestelmäratkaisumme onkin rakennettu vastaamaan aidosti asiakkaidemme tarpeita, sillä kehityksessä on ollut mukana laaja joukko turvallisuus-, ympäristö- ja laatualan ammattilaisia, ja kehitämme ratkaisua jatkuvasti vastaamaan nousevia tarpeita.

Kiwa maailmalla

Kiwa työllistää yli 10 000 henkilöä yli 100 toimipaikassa yli 40 maassa, pääasiassa Euroopassa, Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Pohjois-Euroopassa ja Baltian maissa meidän tunnettiin aikaisemmin Inspecta Groupina. 

Tavoitteenamme on luoda laatua, luottamusta ja edistystä asiakkaillemme, heidän asiakkailleen ja muille sidosryhmillemme. Olemme puolueeton, innovatiivinen ja sitoutunut kumppani, joka arvostaa pitkäaikaisia, ammatilliseen tasa-arvoon perustuvia yhteistyösuhteita"

Visio, missio ja arvot

Kuvassa on kuvattu missiomme, visiomme sekä arvomme. Vasemmalla puolella on tyylitelty rakennettu ympäristö ja oikealla tulevaisuuden teollisuutta. Kuljemme niitä yhdistävällä suojatiellä, Kiwalla matkalla vuoteen 2025.

Kuvassa olevat ihmiset symboloivat osaavaa yhteisöämme sekä tiimityötä, hyvää fiilistä ja kumppanuutta, jota pyrimme luomaan asiakkaidemme kanssa. Suojatie kuvastaa turvallisuutta, mutta merkit ovat myös tavoitteita, jotka ratkaisevat menestyksemme, ja ovat suunnannäyttäjiä kohti visiota.

Kuljemme tietä arvojemme mukaisesti: rohkeina, luotettavina ja suurella sydämellä.

Lue lisää Kiwa Inspectan strategiasta 2025 »