Asiakastarinat

Meille tyytyväiset asiakkaat ovat prioriteetti! Olemme iloisia saadessamme jakaa asiakkaidemme tarinoita turvallisuus-, ympäristö- ja laatutoiminnan kehittymisestä ja kokemuksia siitä, miten Impact on tukenut heitä tällä tällä matkalla.

Liity 25,000 käyttäjän mukaan

Testaa itse kahden viikon ajan tai varaa aika esittelyyn, niin mietitään yhdessä mahdollisuuksia toimintasi kehittämiseen. Olipa tarpeesi sitten yksittäisten havaintojen, tapaturmailmoitusten tai asiakaspalautteiden kerääminen tai koko turvallisuus-, ympäristö- ja laatutoiminnan pyörittäminen, tulet varmasti pitämään sovelluksesta ja ihastumaan sen helppokäyttöisyyteen.

Skafo Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva yhden hengen yritys, joka tekee muun muassa konsultointia ja lakisääteisiä tarkastuksia pääosin rakennusalalla operoiville yrityksille. Pienyrityksen takana vaikuttaa Toni Vepsäläinen, joka on käyttänyt Impactia nyt noin puolitoista vuotta olennaisena osana päivittäistä työtään. Hän on vakuuttunut siitä, miten Impact on sopinut Skafon kaltaisen pienyrityksen käyttöön.
Hilding Anders Finland digitalisoi riskien arvioinnin ja turvallisuuden hallinnan keväällä 2021, kun yrityksessä otettiin käyttöön Impact-ratkaisu. Vaatimukset Suomen suurimmalla sänkyjen valmistajalla olivat selvät: yritys halusi helppokäyttöisen ratkaisun, joka tukee monikielisyyttä ja on käytettävissä yhdessä sovelluksessa.
CERTEGO on Pohjoismaiden johtava lukitus- ja turvallisuusratkaisuja tarjoava yritys. CERTEGOn Suomen toimipisteissä päädyttiin Impactiin, koska yritys halusi parantaa turvallisuushavaintojen, -poikkeaminen ja työtapaturmien raportointia sekä hallita turvallisuutta yhdessä ratkaisussa.
Luvata Pori on korkealaatuisten kuparituotteiden erityisosaaja, jonka kokonaistuotannosta yli 90 % viedään eri teollisuusaloille ympäri maailman. Luvata Porissa valittiin Impact-ratkaisu, koska yritys halusi nykyaikaisen ratkaisun erilaisten turvallisuushavaintojen tekoon sekä tiedonhallintaan.
David Brown Santasalo on johtava vaihteistotekniikan kansainvälinen yritys, jolla on Suomessa kolme toimipistettä. David Brown Santasalon Suomen toiminnoissa on käytetty Impactia jo vuodesta 2016, jolloin yrityksessä haluttiin tehostaa turvallisuuden hallintaa ja sen prosesseja.
Wipak Group on yksi johtavista joustopakkausalan yrityksistä. Yritys valitsi Impactin, koska aiemmat menetelmät muun muassa 5S- ja muiden turvallisuusauditointien suorittamiseksi eivät vastanneet yrityksen tarpeita.
Finnsementin vanha turvallisuushavaintojen käsittelyjärjestelmä sai väistyä Impactin tieltä yrityksen Intranetin uudistuksen yhteydessä. Havaintojen käsittelyyn ja korjaavien toimenpiteiden varmistamiseen saatin merkittävää parantumista Impactin avulla.
Rudus sai helpompaa tilastointia ja valvontaa Impact-järjestelmän avulla. Vaikka uutta opittavaa oli paljon, sujui Impactin käyttöönotto koko organisaatiossa ilman suurempia ongelmia.
Helppokäyttöisyys varmisti Impactin käyttöönoton Metson työntekijöiden keskuudessa
Aitoa vaikutusta ja tehokkuutta turvallisuus- sekä laatutoimintaan Impactin avulla
Joustavuus ja muokattavuus ovat tehneet Impactista erinomaisen ratkaisun Viafin GAS:n tarpeisiin.
Impact auttoi Savon Voimaa monikymmenkertaistamaan turvallisuushavaintojen määrän