Asiantuntijapalvelut

Omaamme vahvan ja pitkän kokemuksen turvallisuus-, ympäristö- ja laatutoiminnan kehittämisestä. Tarjoamamme myös tarkkaan valittuja asiantuntijapalveluita, joiden avulla voit kehittää turvallisuustoimintaasi merkittävästi. Turvallisuuskulttuurin mittaaminen ja turvatuokioiden materiaalipankki tukevat sinua matkalla kohti parempaa HSEQ toimintaa.

Turvatuokioiden materiaalipankki

Ihminen tekee päivittäin kymmeniä päätöksiä, jotka vaikuttavat turvallisuuteen. Jotta päätökset olisivat hyviä, tulee henkilön turvallisuusosaaminen ja asenne turvallisuuteen olla kohdallaan. Esihenkilöiden ja työntekijöiden väliset turvatuokiot ovat erinomainen ja tehokas tapa lisätä tuota keskustelua sekä osaamista. 

Haasteeksi organisaatioissa tulee yleensä turvatuokioiden heikko laatu, joka kiteytyy kahteen merkittävimpään puutteeseen: esihenkilöiden osaamattomuuteen pitää keskusteluja ja/tai huonoon turvatuokiomateriaaliin tai sen puuttumiseen kokonaan. Esihenkilöiden kouluttaminen on haastavaa ja turvatuokiomateriaalien tekeminen työlästä sekä kallista, eikä takeita laadukkaasta materiaalista ole.

Hyödyt

Valmiit asiantuntijoiden luomat materiaalit säästävät aikaa ja rahaa

Laadukkaat materiaalit eri turvallisuuden osa-alueiden asiantuntijoiden toimesta

Henkilöstön välinen keskustelu parantaa turvallisuuskulttuuria

Laadukkaat turvatuokiot lisäävät koko henkilöstön turvallisuusperehdytystä

Ratkaisu, jonka avulla pystyt kehittämään turvatuokioitasi
juuri sinun tarvitsemallasi tavalla

Turvatuokioprosessi

Autamme sinua luomaan ja kehittämään juuri sinun toimintaasi soveltuvan turvatuokioprosessin

Esihenkilökoulutus

Kehitä esihenkilöiden osaamista turvatuokioiden pitämisessä tarjoamamme verkkokoulutusten avulla

Turvatuokio-materiaalipankki

Eri turvallisuuden osa-alueiden asiantuntijoiden rakentama materiaalipankki turvatuokioaiheista

Kiinnostuitko?

Voit varata esittelyajan, jossa voimme keskustella juuri sinulle sopivasta tavasta turvallisuuskulttuurin mittaamiseen ja kehittämiseen. Voit myös pyytää tarjousta, jolloin olemme sinuun yhteydessä tarkentavien tietojen osalta.