Ajankohtaista

Tältä sivulta löydät ajankohtaisia uutisiamme, mielenkiintoisia
blogikirjoituksia sekä tapahtumiamme.

Asiakastuki on keskeinen osa HSEQ-ohjelmiston sujuvassa käyttöönotossa ja kattavassa käytössä. Kun ohjelmisto itsessään on helppokäyttöinen ja mahdollistaa laajalti omaa hallintaa ja muokkaamista, täytyy asiakastuen olla rivakkaa ja tarjota edistyneitä ratkaisuja käytön avuksi.  
Uusimman asiakastyytyväisyystutkimuksen mukaan Kiwa Impactin asiakkaat arvostavat eniten sen helppokäyttöisyyttä ja muokattavuutta. Haluamme kehittää Impactia palvelemaan sen käyttäjiä monipuolisissa HSEQ-toiminnoissa ja parantaa asiakaskokemusta - tässä työssä apuna on asiakkaidemme aktiivinen kuunteleminen. 
Tänä vuonna juhlimme Kiwa Impactin 10-vuotisjuhlaa. Juhlavuosi on kunnianosoitus menneille saavutuksille, mutta myös ovi tulevaisuuteen. Miten kaikki alkoi ja minne olemme matkalla?
Järjestelmäasiantuntija Niclas Snellin blogikirjoituksessa käydään läpi automaattisen sovellustestauksen monipuolisia etuja, ja kuinka se parantaa sovelluskehityksen tehokkuutta ja lopputuotteen laatua.
Käyttöturvallisuustiedote, lyhyemmin KTT (englanniksi MSDS, Material Safety Data Sheet tai SDS, Safety Data Sheet), on asiakirja, joka sisältää tietoja kemikaaleista ja niiden turvallisesta käytöstä.
Turvallisuus työpaikalla on ensiarvoisen tärkeää sekä työntekijöiden että organisaation menestyksen kannalta. Yksi tehokkaimmista tavoista edistää turvallisuutta on luoda vahva turvallisuuskulttuuri, joka perustuu avoimeen kommunikaatioon ja aktiiviseen havainnointiin.
Kemikaaliluettelo on asiakirja, joka sisältää tietoja käytetyistä kemikaaleista ja niiden turvallisesta käsittelystä. Se voi sisältää tietoja kemikaalien vaaroista, käyttötarkoituksista, turvallisesta varastoinnista ja tarvittavista ensiaputoimenpiteistä.
Kemikaalit ovat osa monien työympäristöjen arkea ja niiden oikeaoppinen käsittely ja turvallisuusvaatimusten noudattaminen ovat elintärkeitä. Blogikirjoituksessa pureudutaan kemikaaliturvallisuuden merkitykseen työelämässä.
Teknologia 23 on pohjoismaiden johtava teollisuustapahtuma, joka esittelee uusimmat älykkään ja kestävän teollisuuden teknologiat aina teollisten prosessien automatisoinnista ja digitalisoinnista kunnossapidon ja energian ratkaisuihin. Tervetuloa tapaamaan meitä!
Koulutuksella on suora vaikutus yrityksen turvallisuuteen ja toimintaan. Laadukkaalla ja tarkoituksenmukaisella koulutuksella on mahdollista parantaa yrityksen kaikkia HSEQ-osa-alueita. Koulutus on tehokas työkalu, kun yrityksessä halutaan varmistaa...
Kiinteistöjen ylläpidon ja korjausrakentamisen ammattitapahtuma Kiinteistömessut 2023 tarjoaa huippuluokan ohjelmaa, alan viimeisimpi uutuustuotteita sekä innovaatioita. Tervetuloa Kiwan osastolle 6f48!
Nopeatempoisessa teknologisessa ympäristössä yritysten tulee omaksua jatkuvasti uusia järjestelmiä, mitkä mahdollistavat prosessien virtaviivaistamisen ja sen myötä tuottavuuden parantumisen ja kilpailuedun saavuttamisen.
Tekoälystä, sen hyödyntämisestä ja vaikutuksista tulevaisuudessa on puhuttu viime vuosina paljon. Vuoden 2022 loppupuolella ja erityisesti vuoden 2023 alkupuolella tästä tuli kuitenkin meille kaikille varsin käsin kosketeltavaa uusien alustojen kautta, joista varmaankin eniten pinnalla on ollut ChatGPT.
HSEQ-toiminnassa tiedolla johtaminen tarkoittaa ajantasaiseen ja laadukkaaseen tietoon perustuvaa päätöksentekoa – käytäntöjä, jossa terveyteen, turvallisuuteen, ympäristöön ja laatuun liittyviä päätöksiä tehdään analysoimalla ja hyödyntämällä kerättyä tietoa.
Meidän kaikkien velvollisuus on ilmoittaa havaitsemistamme puutteista ja vaaroista. Tieto pienestäkin viasta tai kehitysmahdollisuudesta pienentää vakavamman tapahtuman syntymisen todennäköisyyttä.
Kiwan Turvallinen & terveellinen kiinteistö 2022 -teemaviikko tarjoili lukuisia tapahtumia ja Kiwa Live -webinaareja, jotka veivät katsojat matkalle kiinteistön turvallisuuteen ja terveellisyyden varmistamiseen kaikissa sen elinkaaren vaiheissa.
Työturvallisuusalan kansainvälinen ammattitapahtuma EuroSafety 2022 järjestettiin 13.–15.9. Tampereella ja Impact oli mukana tapahtumassa omalla osastollaan.
Turvallisuuskulttuuri on sekä näkyvä että näkymätön osa organisaation arkea ja ehdoton edellytys turvalliseen työntekoon
Turvallisuuskulttuuri -termi viittaa yksilön ja ryhmän arvoihin, asenteisiin, käsityksiin ja käyttäytymiseen turvallisuutta kohtaan.

Kokeile ilmaiseksi ja liity 25,000 käyttäjän mukaan

Testaa itse kahden viikon ajan tai varaa aika esittelyyn, niin mietitään yhdessä mahdollisuuksia toimintasi kehittämiseen.
Olipa tarpeesi sitten yksittäisten havaintojen, tapaturmailmoitusten tai asiakaspalautteiden kerääminen tai koko turvallisuus-,
ympäristö- ja laatutoiminnan pyörittäminen, tulet varmasti pitämään sovelluksesta ja ihastumaan sen helppokäyttöisyyteen.