Keitä olemme?

Impact by Kiwa on Kiwa Inspectan tarjoama ohjelmistoratkaisu, jonka taustalla on pitkä kokemus ja vahva osaaminen turvallisuus-, ympäristö- ja laatutoiminnasta. Innostuneet ihmiset kehittävät ratkaisua päivittäin, jotta sinä saisit parempia tuloksia.

Kiwa: Luomme luottamusta

Me olemme Kiwa, yksi maailman suurimmista testaus-, tarkastus- ja sertifiointialan toimijoista (TIC). Sertifiointi-, tarkastus- ja testauspalveluiden lisäksi olemme sitoutuneet luomaan luottamusta asiakkaidemme tuotteisiin, palveluihin, johtamisjärjestelmiin sekä työntekijöihin koko ajan kasvavilla ja kehitetyillä koulutus-, konsultointi- ja digitaalisilla palveluillamme. Tarjoamme asiakkaillemme alan parhaan palvelukokemuksen, osaajat ja palvelutuotteet sekä aina oikeat ratkaisut. Mennään yhdessä kohti parempaa.

Meillä on vahvaa osaamista kattavasti eri toimialoilta, jotka vaihtelevat rakentamisesta ja energiantuotannosta juomaveteen, terveydenhuoltoon ja elintarvike-, rehu- ja maatalousalaan. Myös asiakkaamme toimivat useilla eri toimialoilla esimerkiksi tuotanto- ja prosessiteollisuudessa, palvelualoilla, julkisten ja yksityisten paikallispalveluiden aloilla sekä hallituksissa ja kansainvälisissä järjestöissä. Järjestelmäratkaisumme onkin rakennettu vastaamaan aidosti asiakkaidemme tarpeita, sillä kehityksessä on ollut mukana laaja joukko turvallisuus-, ympäristö- ja laatualan ammattilaisia ja kehitämme ratkaisua jatkuvasti vastamaan nousevia tarpeita.

kiwa together

Kiwa maailmalla

Kiwa työllistää yli 4 300 henkilöä yli 100 toimipaikassa yli 40 maassa, pääasiassa Euroopassa, Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Pohjois-Euroopassa ja Baltian maissa meidän tunnettiin aikaisemmin Inspecta Groupina.

Tutustu verkkosivustoomme ja lue lisää!

Impact by Kiwa: Aitoa vaikutusta toimintaasi

Haluamme auttaa asiakkaitamme saavuttamaan merkittäviä vaikutuksia toimintaansa.

Olet tuntenut järjestelmäratkaisumme aikaisemmin nimellä InstaAudit, mutta nyt se on Impact. Muutos toi mukanaan uusia toiminnallisuuksia sekä käyttäjäkokemusta ja helppoutta parantavia ominaisuuksia, jotta voimme varmistaa laadukkaan tiedon kertymisen ja käsittelyn sekä sitä kautta koko toiminnan kehittymisen. Nimi Impact kuvaa haluamme auttaa sinua saamaan aikaan merkittäviä vaikutuksia toimintaasi. Lisäksi Impact –nimen kirjaimet kuvaavat toimenpiteitä, joita haluamme sinun saavuttavan turvallisuus-, ympäristö- ja laatutoiminnassasi:

”Improve, Manage, Prevent, Act”
(Kehitä, Hallitse, Ennakoi, Toimi) => HALLINNOI

Learn more about Kiwa and our services

Kokeile sovellusta 14 vuorokautta ilmaiseksi

Testaa itse kahden viikon ajan tai varaa aika esittelyyn, niin mietitään yhdessä mahdollisuuksia toimintasi kehittämiseen. Olipa tarpeesi sitten yksittäisten havaintojen, tapaturmailmoitusten tai asiakaspalautteiden kerääminen tai koko turvallisuus-, ympäristö- ja laatutoiminnan pyörittäminen, tulet varmasti pitämään sovelluksesta ja ihastumaan sen helppokäyttöisyyteen.