Impactin kemikaalitietokanta laajenee jatkuvasti

Impactin kemikaalirekisterin avulla voit ylläpitää yrityksesi kemikaaliluetteloa. Sähköisen kemikaaliluettelon avulla säästyt paperisotkulta ja varmistat käyttöturvallisuustiedotteiden ajantasaisuuden, sekä annat pääsyn helposti niihin koko henkilöstölle.

Järjestelmämme tietokannassa on suoraan asiakkaiden käytössä kymmenien tuhansien kemikaalien käyttöturvallisuustiedotteet. Lisäksi laajennamme jatkuvasti tietokantaa tuoden viikoittain uusien kemikaalien käyttöturvallisuustiedotteita asiakkaittemme saataville. Eli vaikka haluamaasi käyttöturvallisuustiedotetta ei suoraan löydy tietokantamme hausta, tulee se sinun käytettäväksi sormia napauttamalla.

Kemikaalin käyttöturvallisuustiedote suoraan asiakkaan omaan tiliin saataville

Kun käyttöön tulee uusi kemikaali ja tulee tarve saada sen käyttöturvallisuustiedote saataville, pääsee sen tekemään itse sujuvasti muutamalla klikkauksella. Tietokannastamme pystyt hakemaan kemikaalin käyttöturvallisuustiedotteen helposti ja lisäämään sen haluamallesi tasolle käyttöön. Lisäksi voit lisätä järjestelmään tiedot kemikaalin käyttöä koskien ja tehdä kemikaalille riskiarvioinnin.

Mikäli kemikaalin käyttöturvallisuustiedotetta ei kuitenkaan löydy suoraan tietokannastamme, tarjoaa järjestelmämme linkin lomakkeeseen, jonka kautta voit pyytää meiltä uutta käyttöturvallisuustiedotetta käyttöön. Sinun tarvitsee vain kertoa kemikaalin nimi sekä valmistaja, me hoidamme loput.

Tämän pyynnön lähettämisen jälkeen käsittelemme pyynnön mahdollisimman nopeasti ja pian sinulla on haluamasi kemikaalin käyttöturvallisuustiedote saatavilla suoraan tilissäsi. Kun saat ilmoituksen uuden kemikaalin lisäämisestä, pääset taas normaaliin tapaan lisäämään kyseiselle kemikaalille käyttötietoja ja tekemään riskiarviointeja.

Kolme syytä valita Impact kemikaalirekisterin ylläpitoon

1. Kemikaalirekisterillämme pidät käyttöturvallisuustiedotteet ja helpot pikaohjeet aina ajan tasalla ja sähköisessä muodossa kaikkien saatavilla.

2. Teet kemikaaleille riskiarvioinnit sujuvasti, sekä tarkastelet jo tehtyjä riskiarviointeja suoraan haluamaltasi laitteelta.

3. Voit käyttää kemikaalirekisteriä valitsemallasi laitteella (mobiili ja desktop) ja tarvittaviin tietoihin pääset helposti käsiksi myös suoraan linkeillä tai qr-koodeilla.

Varaa kanssamme esittely tai jätä yhteydenottopyyntö

You are currently viewing a placeholder content from HubSpot. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information