Kiwa Live -webinaari 1.11.2022

Turvallisuus­kulttuuri, mitä se on, mistä se muodostuu ja miten sitä voi mitata?

Kiwan Turvallinen & terveellinen kiinteistö 2022 -teemaviikko tarjoili lukuisia tapahtumia ja Kiwa Live -webinaareja, jotka veivät katsojat matkalle kiinteistön turvallisuuteen ja terveellisyyden varmistamiseen kaikissa sen elinkaaren vaiheissa.

Kiwa Live -webinaarissa 1.11. juontaja Tuomo Kiisken punaiselle sohvalle istuivat keskustelemaan Kiwa Impactin digitaalisten palveluiden liiketoimintapäällikkö Erkki Mäkelä sekä kouluttaja Jari Parkkonen. Keskustelun aiheina olivat työturvallisuus sekä turvallisuuskulttuuri ja sen kehittäminen.

Keskusteluissa paneuduttiin mm. kysymyksiin, mitä turvallisuuskulttuuri on ja mistä se muodostuu, miksi turvallisuuskulttuurin pitäisi kiinnostaa yrityksen johtoa ja minkälaisista asioista huomaa, että organisaatiossa vallitsee hyvä turvallisuuskulttuuri? Sekä myös miten ja miksi turvallisuuskulttuuria kannattaa ja voidaan mitata.


Kaikki Kiwan Turvallinen & terveellinen kiinteistö 2022 -teemaviikon livewebinaarien tallenteet löytyvät osoitteesta https://www.kiwa.com/fi/fi/video-podcast/

Varaa kanssamme esittely tai jätä yhteydenottopyyntö