Asiakastuki on Kiwa Impactin selkäranka

Asiakastuki on keskeinen osa HSEQ-ohjelmiston sujuvassa käyttöönotossa ja kattavassa käytössä. Kun ohjelmisto itsessään on helppokäyttöinen ja mahdollistaa laajalti omaa hallintaa ja muokkaamista, täytyy asiakastuen olla rivakkaa ja tarjota edistyneitä ratkaisuja käytön avuksi.  

Kevään aikana toteutettu Kiwa Impactin asiakastyytyväisyyskysely antoi palautetta myös asiakastuesta. Palaute oli pääosin positiivista ja asiakastuki sai kiitosta, mutta mukaan mahtui myös kehittämisen kohteita. Olemme tyytyväisiä kaikesta saamastamme palautteesta, sillä sen avulla osaamme kehittää Impactin asiakastukea oikeaan suuntaan ja entistä paremmaksi. 

Suuntana asiakaskokemuksen parantaminen 

Mikään ei turhauta enempää, kuin käyttöongelmat juuri silloin, kun pitäisi toimia. Tehokkaalla asiakastuella pystymmekin varmistamaan, että Impactin käyttäjät saavat nopeasti apua kohdatessaan käytön haasteita. 

Lähtökohtaisesti toivomme, että asiakkaamme pystyvät käyttämään Impactia itsenäisesti ilman turhaa arkipäivää häiritsevää kuormitusta. Pulmia tulee kuitenkin aina, ja tällöin haluamme, että kynnys asiakastukeemme on matala.  

Autamme pienimmissäkin käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Tehokkaalla asiakastuella varmistamme asiakkaidemme tyytyväisyyden ja samalla saamme arvokasta palautetta toimintamme kehittämiseen. Tavoitteenamme on asiakaskokemuksen jatkuva parantaminen. 

Impactin asiakastuki neuvoo, ratkaisee ja myös ehdottaa 

Asiakastukemme neuvoo, ratkaisee käytön esteitä tai hidasteita sekä antaa ehdotuksia Impactin eri käyttötavoista asiakkaittemme tilin omistajille. Esimerkkinä, miten rakentaa yrityksen toimintaa parhaiten tukevia käsittely- ja tutkintaprosesseja tai miten Impactin eri toiminnallisuuksia voi hyödyntää tehokkaammin.  

Jokaisen yhteydenoton kohdalla jaamme asiakastukeen kertynyttä käyttökokemustietoa, ja asiakkaamme voi odottaa vähintään viestinsä kirjoittamisen ajan verran palvelua. 

Impactin asiakastuen 3 vinkkiä: 

  1. Ole yhteydessä matalalla kynnyksellä!
  2. Koosta kysymyksesi/haasteesi ja lähetä tiedot siitä meille osoitteeseen support@kiwaimpact-new.fi-c.seravo.com 
  3. Käymme läpi tilanteen ja autamme asiassa. 

Impactin ohjepankista perusohjeita käyttöön 

Asiakastuen lisäksi Impactin käyttäjät voivat hyödyntää myös verkosta löytyvää ohjepankkia, mistä löytyy eri toimintojen perusohjeita. Ohjepankin kautta asiakkaillamme on aina saatavilla perustason apua järjestelmän käyttöön. Tukiportaali toimii myös hyvänä Impactin käytön perusopastuksena.

Asiakastuessa haluamme palvella Kiwa Impactin käyttäjiä kaikissa kysymyksissä ja toivomme matalan kynnyksen yhteydenottoja. Ripeä vastausaika ja kattava apu tilanteessa kuin tilanteessa ovat asiakastukemme kulmakivet! 

Kirjoittaja:

Picture of Essi Lumme

Essi Lumme

Asiakaskoordinaattori, Kiwa Impact

Varaa kanssamme esittely tai jätä yhteydenottopyyntö

You are currently viewing a placeholder content from HubSpot. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Heiluta heipat Excelille!

HSEQ-toiminnot kulkevat mukanasi mobiilissa