Sinun turvallisuus-, ympäristö- ja laatusovelluksesi

Kiwa Impact™ on pilvipalveluna tuotettava SaaS -ratkaisu turvallisuus-,
ympäristö- ja laatutoiminnan kokonaisvaltaiseenhallintaan sekä kehittämiseen

Liity 25,000 käyttäjän mukaan

Impact soveltuu kaikenkokoisille yrityksille toimialasta riippumatta.
Impact on tällä hetkellä käytössä jo yli 20 maassa yli 150 asiakkaalla.

Helppokäyttöisyys

Helppo käytettävyys kentällä sekä toimistossa varmistaa kerääntyvän tiedon laadun ja määrän sekä käsittelyn onnistumisen.

Muokattavuus

Pystyt itse muokkaamaan tai rakentamaan juuri sinuun tarpeisiisi soveltuvat pohjat, käsittelyprosessit sekä tutkinnat.

Monikäyttöisyys

Yksinkertainen ja älykäs ratkaisu minkä tahansa tiedon keräämiseen, käsittelyyn ja kokonaisuuden seurantaan.

Käyttöönoton keveys

Valmis ratkaisu, jonka helppokäyttöisyys sekä muokattavuus varmistavat nopean ja kustannustehokkaan käyttöönoton.1

Mikä Kiwa Impact™?

Kiwa Impact™ on pilvipalveluna tuotettava SaaS -ratkaisu turvallisuus-, ympäristö- ja laatutoiminnan kokonaisvaltaiseenhallintaan sekä kehittämiseen.  Ratkaisun keskiössä ovat muokattavuus, helppokäyttöisyys sekä jatkuva kehitys. Impactin toiminnallisuudet koostuvat kolmesta moduulista: Mobiiliraportointi, Kemikaalirekisteri, Koulutusrekisteri.

Impactin käyttöönotto on nopeaa ja palvelun ominaisuudet ovat muokattavissa yrityksesi prosessien mukaisiksi. Täten pystyt aidosti kehittämään palvelua juuri sinun yrityksesi tarpeisiin ja prosesseihin – ilman lisäkustannuksia. Lisäksi saat laadukasta tietoa suoraan kentältä henkilöstön omaksuessa helppokäyttöisen järjestelmän. Impact kehittyy kanssasi​ ja pystyt sen avulla aidosti kehittämään toimintaasi, vähentämään kustannuksia sekä parantamaan toimintasi tehokkuutta.

Kokeile 14 vuorokautta ilmaiseksi!

Testaa itse kahden viikon ajan tai varaa aika esittelyyn, niin mietitään yhdessä mahdollisuuksia toimintasi kehittämiseen. Olipa tarpeesi sitten yksittäisten havaintojen, tapaturmailmoitusten tai asiakaspalautteiden kerääminen tai koko turvallisuus-, ympäristö- ja laatutoiminnan pyörittäminen, tulet varmasti pitämään Impactista ja ihastumaan sen helppokäyttöisyyteen

You are currently viewing a placeholder content from Vimeo. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Sovelluksen ominaisuudet

Impactia voit hyödyntää kokonaisratkaisuna tai valita vain yksittäisen moduulin yrityksesi tarpeiden mukaan. Impact on rakennettu tukemaan toimintaasi niin kentällä kuin toimistossakin, ja koko henkilöstösi täyttää Impactin lomakkeita ilman erillisiä käyttölisenssejä. Impactin 16 käyttökieltä sekä suomen-, ruotsin- ja englanninkielinen tukitiimi mahdollistavat palvelun nopean käyttöönoton ja laajemman käytön. Tutustu tarkemmin Impact-kokonaisuuteen, mikä kattaa seuraavat osiot:

Kehitä
HSEQ-toimintaasi

Mobiiliratkaisullamme havainnoit, ilmoitat ja raportoit suoraan kentältä, suoritat käsittelyt ja tutkinnat sekä hyödynnät seurantaa kokonaisuuden kehittämiseen.

Kemikaaliturvallisuus
taskussasi

Mobiiliratkaisullamme pidät käyttöturvallisuustiedotteet saatavilla, ylläpidät kemikaaliluetteloa, hallinnoit kemikaalien käyttö- ja varastointimääriä sekä arvioit kemikaalikohtaiset riskit.

Koulutustiedot
haltuun

Koulutusrekisterillä hallinnoit henkilöstösi sekä alihankkijoidesi koulutus-, pätevyys- ja perehdytystietoja. Lisäksi pystyt suorittamaan ratkaisumme kautta omia verkkokoulutuksiasi.

Hyödyt sinulle

Monikäyttöisenä ratkaisuna Impact tarjoaa sinulle mahdollisuuden esimerkiksi seuraaviin toimintoihin:

Vähennä
kustannuksia

Vähennä vahingoista ja tapaturmista johtuvia loukkaantumisia ja sairauspoissaoloja sekä niihin liittyviä kustannuksia.

Paranna tehokkuutta
ja laatua

Tehosta toimintaasi poistamalla työympäristön riskejä ja esteitä sekä tarjoamalla yksinkertaiset ja laadukkaat digitaaliset työkalut.

Osallista oma
verkkosi

Ylitä asiakkaidesi odotukset tehokkaalla ja pätevällä toiminnalla, parantuneilla turvallisuusluvuilla sekä laadukkaalla raportoinnilla.

Vältä turhat
yllätykset

Kaikki turvallisuustoimintaasi liittyvät tarkastukset, dokumentit ja kirjaukset tallessa ja saatavilla yhdessä kätevässä paikassa.

Täytä lakien
vaatimukset

Varmista dokumentoitu tapa toimia lakien ja asetusten sekä sertifioitujen johtamisjärjestelmiesi vaatimusten mukaisesti.

Ole halutuin
kumppani

Ylitä asiakkaidesi odotukset tehokkaalla ja pätevällä toiminnalla, parantuneilla turvallisuusluvuilla sekä laadukkaalla raportoinnilla.

Uutiset

Mobiiliraportointi

Impactin HSE-Mobiiliraportoinnilla kirjaat ja käsittelet esimerkiksi havainnot, poikkeamat, havaintokierrokset, riskinarvioinnit, auditoinnit ja tapaturmat. Mobiiliraportoinnin kyselylomakkeita ja käsittelyprosesseja voit muokata yrityksesi tarpeiden mukaan.

Käyttäjäystävällisyys ja helppokäyttöisyys varmistavat tiedon laadun ja määrän: lomakkeisiin pääsee kätevästi QR-koodilla tai linkillä ja raportoinnin voi tehdä joko kirjoittaen tai puheentunnistuksella.

Kemikaalirekisteri

Lainsäädäntö antaa selkeät vaatimukset kemikaalien käyttöön, käsittelyyn ja varastointiin, joita yriyksen tulee noudattaa. Impactin kemikaalirekisterin avulla suoriudut lainsäädännön edellyttämistä tehtävistä sujuvasti.

Kemikaalirekisterillä mm. ylläpidät ajantasaiset käyttöturvallisuustiedotteet, arvioit kemikaalien riskejä sekä tuotat asetusten mukaiset kemikaaliluettelot ja -etiketit. Impactin kemikaalirekisteri on helppokäyttöinen ja mobiili: voit käyttää kemikaalirekisteriä mistä tahansa 24/7.

Koulutusrekisteri

Impactin HSE-Mobiiliraportoinnilla kirjaat ja käsittelet esimerkiksi havainnot, poikkeamat, havaintokierrokset, riskinarvioinnit, auditoinnit ja tapaturmat. Mobiiliraportoinnin kyselylomakkeita ja käsittelyprosesseja voit muokata yrityksesi tarpeiden mukaan.

Käyttäjäystävällisyys ja helppokäyttöisyys varmistavat tiedon laadun ja määrän: lomakkeisiin pääsee kätevästi QR-koodilla tai linkillä ja raportoinnin voi tehdä joko kirjoittaen tai puheentunnistuksella.

Turvallisuuskulttuurin mittaaminen

Turvallisuuskulttuuri on perusta, jonka päälle yrityksen koko turvallisuustoiminta rakennetaan. Kiwa auttaa sinua kartoittamaan yrityksesi turvallisuuskulttuurin nykytilan sekä kehittävät toimenpiteet.